Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Jasper Smit

Locatie
Club Nine
Extra informatie
Over de maker

Jasper Smit werd in 2019 én 2021 genomineerd voor de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied. Met open vizier, veel interactie, improvisatie en humor speelt hij liedjes die ergens over gaan. Zijn nieuwste voorstelling Laat me met rust! gaat op 7 oktober in TivoliVredenburg in première.

Adviesleeftijd

Bij onze familieconcerten hanteren we een minimumleeftijd. Dat doen we om je een richtlijn te geven. De adviesleeftijd (voor kinderen van 10 jaar en ouder) is gebaseerd op de inhoud en/of de stijl van een voorstelling. Maak je eigen inschatting. We wensen je veel plezier!

Laat me met rust! - Jasper Smit (10+)

PREMIÈRE | Grote kleinkunst voor jonge mensen

v.a. € 10,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

Tienplussers staan op losse schroeven en daar horen grote kleinkunstliedjes bij. Daarom zingt Jasper Smit over ouders die niet eens een elektrische fiets voor je kopen. En over zó iets ergs hebben uitgevreten dat je bang bent dat je vader je onterft. Over slecht zijn op school terwijl je goed bent in van alles. En over met rust gelaten willen worden als je op je kamer zit.

Jaspers liedjes zijn gemaakt om te raken en om de tongen los te maken. En wanneer het eerste sterke verhaal uit het publiek komt, is het hek van de dam: want wanneer dacht jij dat je vreselijk straf van je vader zou krijgen?

Trailer

Zie ook

Belle en het Beest (8+)

Muziektheatervoorstelling met het Balletorkest, gebaseerd op het beroemde sprookje

Open je Oren! met Lucie Horsch (8+)

met presentatie: Dieuwertje Blok

Liedjes van December (6+)

Een muzikale reis met Jet Berkhout