vrijdag 7 september 2018

La Pegatina

Special Guest: Bazzookas

geweest
19:00
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Special Guest: Bazzookas
locatie
vrijdag 7 september 2018

La Pegatina

Special Guest: Bazzookas

geweest

De leden van de Spaanse mestizoband La Pegatina zijn op aarde gekomen met maar één doel: feest maken. Met hun opzwepende mix van ska en rumba en hun ongebreidelde speelplezier is de band dan ook een graag geziene gast op alle grote zomerfestivals – zo stonden ze al op Lowlands, Pinkpop en De Zwarte Cross. La Pegatina viert dit jaar haar vijftienjarig bestaan en dat wordt natuurlijk luister bij gezet met een gloednieuw album, Ahora O Nunca, dat deze lente verschijnt. De meteorologische herfst mag vanavond dan al een week oud zijn, met La Pegatina op het podium is het binnen nog volop zomer!

BAZZOOKAS
Niemand minder dan BAZZOOKAS komen mee als special guest! Deze 8-man-sterke-band knalt met blazers, toeters en bellen het publiek, waar ook ter wereld, ondersteboven. Het dubbelalbum ligt sinds eind 2017 op de planken waarmee er in het Nederlands én in het Engels gefeest kan worden.

World Wide Bangers
Na afloop van La Pegatina kun je gewoon gratis blijven hangen bij World Wide Bangers om de avond af te dansen! (deze dansnacht is 18+)