Locatie
Cloud Nine
over de makers

Ragazze Quartet
Met spraakmakende programma’s heeft Ragazze Quartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek. In innovatieve programma’s gaat het de samenwerking aan met de meest oorspronkelijke stemmen in theater, dans en literatuur. Met optredens die appelleren aan alle zintuigen, slagen ze erin jong en oud te winnen voor de rijke klassieke muziektraditie. Zo enthousiasmeren ze zowel de doorgewinterde luisteraar als de nieuwkomer voor het strijkkwartetrepertoire van vroeger en nu.

 

Regie en choreografie – Pim Veulings
Pim Veulings (1981) behaalde zijn bachelor dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij was als danser verbonden aan Landestheater Linz, Welsh National Opera, Theatr Wielki Narodowa, Opera en Ballet Kunsthuis Vlaanderen, Theaterhaus Stuttgart, Landestheater Niederbayern en Nationale Opera en Ballet Amsterdam. In 2015 creëerde Pim zijn eerste ballet Dance of the Furies voor De Nederlandse Reisopera, waarna hij is gestart met het aangaan van vele samenwerkingen in opera, muziektheater en dansvoorstellingen. Vanaf 2018 is Pim coördinator dans aan de opleiding muziektheater Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam.

Scenografie – Paul Boereboom
Paul Boereboom (1980) studeerde scenografie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Na zelf lang op het toneel te hebben gestaan besloot Paul om niet meer met zijn lichaam maar als ontwerper de ruimte (op het toneel) te bevragen. Zijn werkzaamheden omvatten theatervormgeving, installaties en kostuumontwerp, maar ook video-ontwerp en werk in virtual reality.

Paul heeft in 2021 het Harry Wich Stipendium voor scenografie ontvangen.

Krijg de Kleure 4+

Verplaatst naar 5 februari 2023

Verplaatst

Dit concert is vanwege corona verplaatst naar zondag 5 februari 2023. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.