Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Korenfestival 'Heal Our Land'

Gospelfestival Amsterdam presenteert

Geweest

Gospel leeft, herdenkt, biedt hoop en joy. Op eerste Paasdag 2023 strijkt het grote KorenfestivalHeal Our Land’ neer in TivoliVredenburg. Het concert is tevens de spetterende afsluiting van de tentoonstelling Gospel. Muzikale reis van kracht en hoop in Museum Catharijneconvent.

Er is veel gaande in de wereld. ‘Heal our land’ staat in het teken van vieren en herdenken. Maar liefst negen fantastische verschillende Nederlandse gospelkoren uit het hele land zullen optreden en zetten Tivolivredenburg op zijn kop Soul en Motownkoor D-f!ne, The Outcry, Sound of Gospel, ABC Gospel Choir, Soul Sound Choir, TRIBE Hiphop Choir Collective, Wazzup Singers, the Gospel Experience, G-Roots (bekend van tv-programma TOP 2000) en special guest soul en gospelzanger Dwight Dissels (bekend van The Voice) maken hun opwachting.

De afgelopen maanden hebben deze gospelkoren gewerkt onder leiding van de legendarische koorleiders Gary Diggs en Jamie Williams uit de V.S. en van Lawrence L. Johnson van de London Community Gospel Choir en Nicky Brown uit de U.K. aan hun muzikale zeggingskracht en skills. Het vervolg hiervan is te horen en te zien tijdens het festival.

De koren zingen traditionele gospelliederen tot crossovers met soul, eigen composities, maar ook hedendaagse songs met een warme gospelsound. Het concert staat onder aanvoering van muzikaal leider Elisha Amonoo-Neizer en band en wordt gepresenteerd door gospelster Brandon Delagraentiss. 

Dit concert wordt een bruisend spektakel, een waardig eerbetoon aan de mensen die we hebben moeten loslaten, en een bijzondere manier om samen het leven te vieren.

Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.