Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Inclusief servicekosten en garderobe.
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda
Programma

Purple Disco Machine
More names t.b.a.

Koningsnacht: Purple Disco Machine

Presented by On & On

v.a. € 19,50

Bestel tickets

incl. servicekosten & garderobe

On & On is onze nieuwe dansnacht en brengt de grootste namen in house en disco naar Utrecht. Deze eerste editie op koningsnacht: Purple Disco Machine.

Purple Disco Machine is een Duitse producer/DJ die disco in een modern jasje presenteert. Zijn tracks Hypnotized (2021) en In The Dark (2022) waren de meest gedraaide tracks op Nederlandse radio. In 2019 draaide hij al in Cloud 9 tijdens Knaldrang. 100 miljoenen streams later en remixes voor Lizzo, Fatboy Slim, Dua Lipa, en meer is hij weer terug.

ON & ON
Life goes on and on, net als deze nagelnieuwe dansavond. Maar het is niet elke nacht Koningsnacht, dus strikten we voor ons Oranjefeestje een extraspeciale headliner: niemand minder dan Purple Disco Machine! De honderden miljoenen streams verslindende Duitse grootgrutter in alle denkbare soorten disco en house ken je natuurlijk van dansvloerverpulverende hits als ‘Hypnotized’ en ‘In The Dark’ en zijn al even bangende remixes voor sterren als Lizzo (‘About Damn Time’), Dua Lipa (‘Don’t Start Now’) en Fatboy Slim (‘Praise You’). Kortom, dat wordt gegarandeerd een feest der herkenning. Meer dj’s tba. Pas op, heet!

 

Zie ook

JIGGY

De lekkerste Feel Good Hip-Hop en R&B van toen en nu!

Soul Power

Een nacht vol funky tunes

Scary Pockets

Koningen van de funk-anthems