zondag 10 oktober 2021

Klassieke Mysteries

Rebecca van der Weijde en Ab Nieuwdorp - NPO Podcastevent

geweest
Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent

09:30
zaal open
10:00
aanvang
11:20
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zondag 10 oktober 2021

Klassieke Mysteries

Rebecca van der Weijde en Ab Nieuwdorp - NPO Podcastevent

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

True crime meets klassieke muziek. In de podcast 'Klassieke Mysteries' van AVROTROS en NPO Radio 4 duiken presentatoren Ab Nieuwdorp en Rebecca van der Weijde in de mysterieuze verhalen rondom het leven - maar vooral ook de dood - van bekende klassieke componisten. Voorspelde Mozart zijn eigen dood? Werd Beethoven vergiftigd? En waar is het hart van Chopin?

Het volgende seizoen van de podcast, dat uitkomt in het najaar van 2021, draait om drie Russische klassieke grootheden: Prokofjev, Sjostakovitsj en Tsjaikovski. En net zoals hun muziek, staan hun levens bol van het grootse drama. Op het podium in TivoliVredenburg hoor je een voorproefje van de Russische mysteries en klinkt er toepasselijke live muziek.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.