Programma

Aanvang voorstelling 1 12.00 uur
Aanvang voorstelling 2 14.00 uur (met gebarentolk)
Aanvang voorstelling 3 16.00 uur

Duur 45 minuten

Uitvoerenden

Kinderen voor Kinderen

Locatie
Grote Zaal
Extra informatie
Kinderen voor Kinderen stelt zich voor

Het nieuwe koor van Kinderen voor Kinderen is bekend en stelt zich graag aan je voor. Ben je benieuwd naar hun namen, huisdieren, lievelingseten of wat ze meenemen naar een onbewoond eiland? Bekijk dan hier het koor!

Maar ook in de nieuwe video kan de het koor beter leren kennen. Alle nieuwe koorleden krijgen een mentor. Maar wat is een mentor? En wat zijn de beste tips van de mentoren? Je hoort en ziet het allemaal in de nieuwste video! Klik hier.

Mag ik als volwassene zonder kind naar binnen? Of als minderjarige zonder begeleiding?

Nee. Volwassenen zonder kinderen of kinderen zonder volwassenen begeleiding worden niet toegelaten, ook niet indien in bezit van een geldig ticket.

Moeten volwassenen en hele jonge kinderen ook een kaartje hebben?

Ja, iedereen die naar binnen wil moet een geldig ticket hebben. Vanwege het geluidsniveau raden we af om hele jonge kinderen mee te nemen naar het concert. Er is geen minimumleeftijd maar wij adviseren vanaf 5 jaar.

Kinderen voor Kinderen Doe mee!

zing en dans mee met de nieuwste nummers van het album Bij mij thuis

v.a. € 17,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Er zijn alleen nog kaarten voor rolstoelen, U-pas kaarthouders en publiek dat komt voor de show met gebarentolk. Hier hebben we aparte plaatsen voor beschikbaar. Neem hiervoor contact op met onze kassa [email protected].  

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste nummers van het album Bij mij thuis? Op zondag 22 oktober ben je van harte welkom in TivoliVredenburg bij Kinderen voor Kinderen Doe mee.

Presentator Raïsha, de zangcoach en danscoaches van Kinderen voor Kinderen gaan met je aan de slag en leren je de nieuwste nummers. Uiteraard zorgt Kinderen voor Kinderen ervoor dat het samen met jullie één groot feest wordt. Doe jij ook mee met Kinderen voor Kinderen?

Zie ook

Belle en het Beest (8+)

Muziektheatervoorstelling met het Balletorkest, gebaseerd op het beroemde sprookje

Kikker Swingt! (3+)

Vertelvoorstelling over Kikker en zijn vriendjes onder begeleiding van jazz kwintet

Liedjes van December (6+)

Een muzikale reis met Jet Berkhout