zondag 7 maart 2021

Kijk terug: Yuri Honing & Wolfert Brederode

Sunday Afternoon Jazz Livestream

zondag 7 maart 2021

Kijk terug: Yuri Honing & Wolfert Brederode

Sunday Afternoon Jazz Livestream

Dit concert werd op 21 februari uitgezonden vanuit de Grote Zaal. De livestream is terug te kijken tot en met zondag 7 maart. Terugkijktickets zijn te koop via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Heb je een ticket? Dan kun je inloggen via deze pagina. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams.

Yuri Honing & Wolfert Brederode
Saxofonist en componist Yuri Honing en pianist Wolfert Brederode brachten afgelopen najaar hun eerste duoalbum uit: Avalon Songs. Geïnspireerd door de oude Keltische mythe van een eeuwig in nevelen gehuld eiland waar King Arthur en zijn Excalibur begraven zouden liggen, dient het album als metafoor voor een tijd waarin iedereen weet dat alles zal veranderen, maar niemand weet precies hoe. Avalon Songs is een songbook met naast werk van Honing en Brederode, ook klassiekers van Marlene Dietrich en Billy Strayhorn die op een minimalistische - en bijna impressionistische - manier worden uitgevoerd.

Sunday Afternoon Jazz Livestreams
Dit concert is onderdeel van de serie Sunday Afternoon Jazz Livestreams. Zolang onze deuren gesloten blijven presenteren we elke week een Sunday Afternoon Jazz Livestream! Geniet elke zondag om 16:00 uur van knisperverse jazz van de toplaag van de Nederlandse jazzscene.