dinsdag 9 maart 2021

Kijk terug: The Rosenberg Trio

Eigen composities en klassiekers van Django Reinhardt

uitvoerenden

Stochelo Rosenberg sologitaar
Mozes Rosenberg ritmegitaar
Sani van Mullem contrabas

dinsdag 9 maart 2021

Kijk terug: The Rosenberg Trio

Eigen composities en klassiekers van Django Reinhardt

Dit concert werd op  23 februari  live uitgezonden. De livestream is terug te kijken tot en met 9 maart, 23:59 uur. Terugkijktickets zijn te koop via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail.  Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams. Heb je een ticket? Dan kun je inloggen via deze pagina. 

The Rosenberg Trio
The Rosenbeg Trio staat al dertig jaar aan de internationale top van de gypsyjazz. Het trio speelde met grootheden als Toots Thielemans, Herman van Veen, Jaap van Zweden en Louis van Dijk en speelde toonaangevende zalen en festivals over de hele wereld zoals de Carnegie Hall in New York, het Django Reinhardt festival in Samois en natuurlijk North Sea Jazz, waar ook een befaamde livecd- en dvd van is verschenen. Daarnaast maakten ze recent de soundtrack voor de film Django (2017), over hun grote inspiratiebron Django Reinhardt, waarmee ze nog meer internationale bekendheid verkregen. Op het programma staan eigen composities en natuurlijk klassiekers van Django Reinhardt. Verwacht gypsyjazz in haar puurste vorm!

Nonnie Rosenberg kon wegens persoonlijke omstandigheden helaas niet optreden tijdens dit concert. Gelukkig kon een waardige vervanger voor hem invallen: bassist Sani van Mullem. Hij is o.a. bekend van een ander trio van deze muzikale familie, The Rosenbergs, met Mozes en Johnny Rosenberg.