zondag 28 februari 2021

Kijk terug: Paul van Kemenade's Three Horns & A Bass

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest
uitvoerenden

Paul van Kemenade saxofoon
Louk Boudesteijn trombone
Angelo Verploegen trompet
Eric van der Westen bas

zondag 28 februari 2021

Kijk terug: Paul van Kemenade's Three Horns & A Bass

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest

Dit concert werd op 14 februari live uitgezonden. De livestream is terug te kijken tot en met zondag 28 februari. Terugkijktickets zijn te koop via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Heb je een ticket? Dan kun je inloggen via deze pagina. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams.

Paul van Kemenade staat al zo'n 40 jaar aan de top van de Nederlandse improvisatiescene. In zijn kwartet Three Horns and a Bass – de naam zegt het al – komen drie blazers samen met een bassist: Paul van Kemenade op saxofoon brengt Louk Boudesteijn op trombone, Angelo Verploegen op trompet, Eric van der Westen op bas samen in een kwartet met een authentiek geluid. De 'open' bezetting geeft van Kemenade de kans om volstrekt originele composities te schrijven. Zo hoor je op het tweede album van deze formatie 'In a Certain Mood' niet alleen hoe de instrumenten verbazingwekkend natuurlijk samenkomen, maar ook dat elk nummer volledig anders is dan de vorige. Zorgvuldig afgewogen melodieën en ingetogen stukken wisselen af met funky geluiden en ronduit jolige nummers – maar altijd steengoed.

Sunday Afternoon Jazz Livestreams
Dit concert is onderdeel van de serie Sunday Afternoon Jazz Livestreams. Zolang onze deuren gesloten blijven presenteren we elke week een Sunday Afternoon Jazz Livestream! Geniet elke zondag om 16:00 uur van knisperverse jazz van de toplaag van de Nederlandse jazzscene.