Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Gezegend
Locatie
Club Nine

KIIRO x Wowi

Self Made Tour | Special guest: Nelcon

Geweest

Get ready for de Selfmade Tour van twee bekroonde artiesten uit Rotterdam: KIIRO en Wowi! KIIRO staat bekend om zijn sample based beats, Nederlandstalige hiphop met Japanse invloeden en zijn lazy manier van rappen. Wowi is afkomstig van Curaçao, maar opgegroeid in het levendige Schiedam. Hij verrast met zijn veelzijdigheid als zanger en rapper. Beide artiesten hebben, als winnaars van de Grote Prijs van Rotterdam, bewezen dat ze niet alleen talent hebben, maar ook dat ze knallende shows neerzetten.

Tijdens deze nationale tour geven ze je een primeur van hun nieuwe EPs: Tokyo Joe van KIIRO en Winners van Wowi. Samen met de welbekende artiest Nelcon uit Utrecht staan ze in Cloud Nine.

Special guest: Nelcon
De jonge Nelcon is het nieuwe talent van de Utrechtse hiphopscene. De vindingrijke rapper bracht eerder zijn eerste EP Nelconic uit via Burning Fik, het eigenzinnige label van Faberyayo en Abel. Nelcon rapt over de flats van Overvecht en nam tracks op met o.a. Bas Bron, Zeldzame en Gotu Jim.

Support: Gezegend
Gezegend (dat bestaat uit Benoit, Javr en XNMI), omarmt een unieke mix van alternative Hip-hop, R&B, Drum and Bass en Jersey. Als krachtig trio smeden ze een band tussen mensen van alle achtergronden en ervaringen.

Zie ook

Pjotr

Rap in het straatje van o.a. Snelle

Nobu

Bitterzoete emorap

Willem

Met nieuw werk na zijn indrukwekkende eerste solo album Man In Nood