Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

Kieran Goss & Annie Kinsella

Fraaie countryfolk gebracht door Iers echtpaar

Geweest

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

De Ierse troubadour Kieran Goss draait al een tijdje mee in muziekland: zijn debuutalbum Brand New Star dateert uit 1989 en inmiddels heeft hij een flinke stapel platen vol fraaie countryfolk op zijn naam staan. Goss is geliefd bij het publiek, maar ook bij zijn collega’s – zo namen Mary Black, Rodney Crowell en Ilse DeLange een nummer van hem op. In 2019 kreeg Goss’ carrière een impuls door de samenwerking met zangeres Annie Kinsella. Op hun album Oh, The Starlings (2019) hoor je een duo dat klinkt als een eenheid, zo goed passen de twee stemmen bij elkaar. Naast de songs van hun gezamenlijke album en de klassiekers zullen ze een aantal gloednieuwe songs die ze schreven tijdens de lockdown voor de eerste keer live uitvoeren. Met hun schitterende liedjes, grappige en aangrijpende verhalen en wonderschone harmonieën transporteren ze de luisteraar naar een andere wereld. Een show die je ongetwijfeld raakt in zijn oprechte schoonheid!

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit is het verplaatste concert van donderdag 9 maart 2023. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.