Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Hannah Mae
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Kiefer Sutherland

Goed doortimmerde countryrock van 24-acteur

Geweest

De Canadese acteur Kiefer Sutherland ken je van populaire tv-series (Designated Survivor, 24) en vele filmclassics (Stand By Me, Young Guns, Flatliners). Maar Sutherland houdt er nog een carrière op na: die van singer-songwriter. In 2016 verscheen zijn debuutalbum Down In A Hole, met daarop 11 tegen americana aanschurkende countrysongs. Grote verrassing was de zangstem van Sutherland, die aangenaam ruw bleek te zijn. Opvolger Reckless & Me (2019) laat duidelijker de invloeden van Sutherland horen: Tom Petty, Bruce Springsteen en Steve Earle. Op 21 januari 2022 verschijnt het nieuwe album Bloor Street. Goed doortimmerde countryrock!

Dit is het verplaatste concert van zondag 13 februari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.