donderdag 16 september 2021

KENSINGTON

Coronatoegangsbewijs nodig - UNPLUGGED

geweest
19:30
zaal open
20:30
aanvang
22:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
donderdag 16 september 2021

KENSINGTON

Coronatoegangsbewijs nodig - UNPLUGGED

geweest

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Er zijn bij dit concert alleen vaste zitplaatsen.

Kensington geeft drie exclusieve unplugged-concerten in onze Grote Zaal! Voor het Utrechtse viertal werd alles de afgelopen jaren groter: hun geluid, hun concerten en hun successen. Groter dan een optreden in de Johan Cruijff ArenA (2018) kon echter niet, dus ging de band terug naar de intimiteit van hun begindagen. Hun laatste studioalbum Time (2019) namen ze op in een blokhut in de bossen van Canada en het is niet toevallig dat de akoestische nummers (zoals het emotionele Uncharted) de meeste impact hebben. Vanavond hoor je Kensington uitgekleed, maar warmer dan ooit!

De ticketverkoop voor het concert van Kensington loopt via GUTS. Wat is GUTS?
Het tegen woekerprijzen doorverkopen van kaarten voor populaire concerten, is in de muziekwereld aan de orde van de dag. Voor zowel artiesten als bezoekers is dit een grote frustratie. Om deze doorverkoop tegen te gaan, worden op verzoek van Kensington de tickets voor deze evenementen online verkocht via GUTS. GUTS maakt gebruik van het blockchainprotocol waardoor het niet mogelijk is om tickets tegen hogere prijzen door te verkopen. Om tickets via GUTS te kunnen kopen dien je wel in het bezit van een mobiele telefoon te zijn. Wanneer je online tickets koopt, krijg je eerst alleen een bevestiging van je bestelling en vlak voor het concert ontvang je op je smartphone je toegangsbewijs. Klik hier voor een aantal vaak gestelde vragen over GUTS.

Dit is het verplaatste concert van 29 september 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.