Kensington - TivoliVredenburg
Naar agenda
donderdag 1 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Kensington

31,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
45ACIDBABIES
aanvang
20:00
zaal open
19:00
rockalternativeindieSorryronda

De getoonde prijs is inclusief servicekosten en garderobe.

Je kan maximaal twee tickets per persoon kopen, deze zijn ook op naam. Als hoofdkoper moet je je kunnen legitimeren. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Domes, een uitverkochte Europese tournee en het winnen van meerdere awards gaat de band terug naar waar het succes voor hen begon. Zanger Eloi Youssef legt uit: 'Het is fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel grote shows hebben mogen spelen. We zijn daar heel trots op, en we zijn dat nog lang niet zat, maar het staat ook al langer op ons verlanglijstje om weer in de Nederlandse clubs te spelen.' Gitarist Casper Starreveld vult aan: 'Dit zijn de zalen waar we eerder veel gespeeld hebben. Deze tour is óók voor de fans: die van het eerste uur, maar ook de mensen die vorige week zijn ingestapt. Dit is de kans om ons in een wat intiemere setting te zien.'

Eind vorig jaar bracht de band haar vierde album Control uit. Op het album - dat binnen kwam op #1 in de hitlijsten - staan hitsingles Do I Ever, Sorry en meest recente single Bridges. De video van Bridges werd opgenomen in Berlijn en Parijs tijdens de Europese tour eerder dit jaar.

Wellicht vind je ook interessant

vr 19 okt 2018

DI-RECT

Nederlandse rockband

za 3 nov 2018

Throwback to: Niels Geusebroek sings Coldplay

Yesterdays hits by todays favourites

vr 15 feb 2019

The Streets

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord