zaterdag 22 augustus 2020

Karsu

Een mix van pop, jazz, klassiek en Turkse muziek

geweest
19:30
zaal open
20:30
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
De Volkskrant ****
Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit
zaterdag 22 augustus 2020

Karsu

Een mix van pop, jazz, klassiek en Turkse muziek

geweest

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

De veelzijdige Amsterdamse zangeres Karsu heeft samen met haar bandlid Mart Jeninga een speciaal programma voorbereid in deze moeilijke tijden voor de live muziek. Hieronder zie je de indrukwekkende première van het programma in het lege Concertgebouw.

Karsu heeft podia over de hele wereld bespeeld en is met haar mix van jazz, pop, klassiek en Turkse volksmuziek een gelauwerde artieste geworden. Door haar fabuleuze pianospel zou je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid dat alle registers bestrijkt en de luisteraar recht in het hart raakt, ook wanneer je de tekst niet verstaat.

Haar tweede album ‘Colors’ werd in 2016 bekroond met een Edison en ook haar laatste plaat 'Karsu' kreeg juichende recensies. Tijdens het maken van die nieuwe plaat ontwikkelde Karsu een ander geluid, geïnspireerd door het rondreizen in China, Bali en Los Angeles. Op ‘Karsu’ staan zowel Engelse als Turkse nummers, waarin hele intieme en melancholische momenten ook heel intens kunnen worden als de zangeres eenmaal los gaat.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.