KARSU - TivoliVredenburg
Naar agenda
zaterdag 24 maart 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

KARSU

20,25

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
Geen
aanvang
20:15
zaal open
19:30
singer-songwritercloud nine

De getoonde prijs is inclusief servicekosten en garderobe.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar, er is vrije stoelkeuze. 

De Nederlands-Turkse zangeres/pianiste Karsu heeft podia over de hele wereld bespeeld en is ze met haar mix van jazz, pop, klassiek en Turkse volksmuziek een gelauwerde artieste geworden. Door haar fabuleuze pianospel zou je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid dat alle registers bestrijkt en de luisteraar recht in het hart raakt, ook wanneer je de tekst niet verstaat. Karsu’s tweede album Colors (2015) werd in 2016 terecht bekroond met een Edison!

In deze theatervoorstelling ‘Karsu sings Atlantic Records’, zal zij samen met een ijzersterke band liedjes ten gehore brengen van de tijd dat Atlantic Record net begon. Ze neemt u mee in de wereld van de Jazz & Blues. Maar wat vele niet weten is dat de oprichter Ahmet Ertegün, van Turkse komaf, een van de grondleggers is geweest in de broeierige tijd van de ‘black music’.

Ahmet heeft vanaf de oprichting van Atlantic Records (1947) talenten naar voren geschoven als Ray Charles, The Rolling Stones, Aretha Franklin, The Bee Gees, Led Zeppelin, Eric Clapton en Cher.

De Turkse Ambassadeurszoon Ahmet, was een van de eerste Turken in Amerika. Karsu zal zijn reis doormiddel van muziek ten gehore brengen. Van de Turkse roots tot de bruisende Jazz die we vandaag de dag nog kennen.

Met een strakke trompet, ritmische drum en warme contrabas zal Karsu u nogmaals verrassen met een reis door de geschiedenis van een van haar grote voorbeelden. Ahmet Ertegun, Atlantic records.

Wellicht vind je ook interessant

zo 3 feb 2019

Toon Tellegen en Het Wisselend Toonkwintet

Sunday Afternoon Jazz

wo 6 mrt 2019

Nguyên Lê

vr 21 dec 2018

Eyolf Dale Wolf Valley

CloudNights

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord