zaterdag 15 januari 2022

Kane Down On Me

Eenmalige eerbetoon aan Kane

19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
zaterdag 15 januari 2022

Kane Down On Me

Eenmalige eerbetoon aan Kane

Kane Down On Me is een spetterend eerbetoon geïnitieerd door Heleen van Royen en drummer Bart Meeldijk aan de Haagse rockband Kane! Zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen scoorden in de zestien jaar dat Kane bestond 25 Top 40-hits en inspireerden talloze muzikanten. In Kane Down On Me zitten leden uit de bands van Mr. Probz, Miss Montreal, Wulf en Xander de Buisonjé. De vocalen worden verzorgd door Berget Lewis, Lisa Lois, Wudstik, Michael Prins, Charly Luske en Merijn van Haren. Verwacht klassiekers als Rain Down On Me, Damn Those Eyes, Can You Handle Me en veel meer! Deze avond is goedgekeurd door Kane zelf.

Dinand Woesthoff en Lucy Woesthoff zullen het evenement bijwonen. Dinand op Insta: "Hoe leuk is dit? En als ik eerlijk ben, het is ook behoorlijk flattering. Een tribute van mensen die allemaal meedoen omdat ze door Kane beïnvloed/geïnspireerd zijn. Cool! Ben heel benieuwd hoe het zal zijn. Kom je ook? Let's celebrate & have a good time.

Dit is het verplaatste concert van 18 december | 9 april. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Zie ook

wo 8 jun 2022

Soul Survivors

Exile on Main Street

do 26 mei 2022

The Five Great Guitars - Black Magic Woman

The music of SANTANA

di 21 dec 2021

Bökkers

Dampend feest met stevig doorbeukende dialectkrakers