Beleef een avondje uit met

Voortreffelijk Vakmanschap
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Cloud Nine
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Julika Marijn

In de schaduw van Rembrandt

Geweest

Veerkracht en hoop
In haar jongste theatervoorstelling zet actrice en zangeres Julika Marijn net als in Etty Hillesum, dat onverwoestbare in mij -  ‘weergaloos en indrukwekkend’ aldus diverse recensies - een vrouw centraal. Deze keer klinkt in de schaduw van de grote Rembrandt van Rijn het verhaal van Geertje Dircx, de tweede vrouw van de kunstschilder. Wederom een indringende voorstelling over veerkracht, hoop en de (on)macht van liefde.

Geertje Dircx
Het leven van Geertje Dircx is alles behalve een sprookje. Ze begon als toegewijde tweede vrouw van Rembrandt, maar werd door hem uiteindelijk bruut opzij geschoven toen Hendrickje Stoffels het atelier betrad. Ze eindigde mede door ingrijpen van de kunstschilder achter slot en grendel en in het tuchthuis.

Julika Marijn
Julika Marijn begon haar werkzame leven als actrice en was te zien in diverse theaterproducties en in de tv-serie Onderweg naar Morgen. Ook presenteerde ze onder andere het programma Walhalla bij AT5 en werkte ze voor Kindernet en Omroep Gelderland. De meeste indruk maakt ze vanaf het programma De Hoer en de Heilige met haar solotheatervoorstellingen. Ook de afgelopen jaren wist ze met diverse voorstellingen in TivoliVredenburg ‘gevoelige snaren te raken’, zoals Theatercentraal het omschreef.