maandag 15 februari 2021

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop

Bekijk ons gehele roots-programma hier

19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
maandag 15 februari 2021

Judy Blank

Mix van groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Er staan nu vervangende concerten gepland op maandag 15 en dinsdag 16 februari 2021. In eerste instantie stond het gepland op maandag 13 april 2020 en werd het eerder verplaatst naar donderdag 22 oktober 2020 op twee verschillende tijdstippenReeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe data – de tickets voor 22 oktober 2020 met aanvangstijd 19:00 uur blijven geldig voor het concert op maandag 15 februari 2021 en de tickets voor 22 oktober 2020 om 21:45 uur blijven geldig voor het concert op dinsdag 16 februari 2021. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. 

De Nederlandse zangeres Judy Blank koppelt een heldere, soulvolle stem aan meer dan uitstekende songschrijverscapaciteiten. Met haar groovy americana met eigenwijze folk- en rootspop maakte ze in Nederland indruk op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, en in het buitenland op SXSW en AmericanaFest. Op haar plaat Morning Sun (2018) laat Blank een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, vernuftig gitaarwerk en een ontwapenende stem horen. Vorig jaar volgde ep Morning After, waarop ze kiest voor rauwere gitaar, meer country en meer eerlijkheid. Dit voorjaar verscheen het laatste deel van de trilogie, op cassette: Morning Tapes. Lo-fi slaapkameropnames van de favoriete liedjes van beide albums, stuk voor stuk in één take opgenomen. Puurder dan dit ga je het niet krijgen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg 
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

 

Zie ook

za 1 mei 2021

Joe Buck

Meeslepende countrypop | in EKKO

vr 23 apr 2021

Andy Shauf

Rijk gearrangeerde indiefolk met melancholische teksten en een warme stem

vr 23 apr 2021

Darlyn

Rootspopband