Bekijk het klassieke seizoen

Meer Kamermuziek Specials
Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Brahms Vioolsonate nr. 1
Beethoven Vioolsonate nr. 10
Sjostakovitsj Vioolsonate
Ravel Berceuse sur le nom de ‘Gabriel Fauré’
Chopin Prélude nr. 4

Uitvoerenden

Tobias Borsboom piano
Pieter van Loenen viool
Joke J. Hermsen schrijver, verteller

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Joke Hermsen, Pieter van Loenen & Tobias Borsboom

Muziek & Literatuur

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Ogenblik en Eeuwigheid
Een programma over tijd, juist om de tijd even te vergeten. Onder de titel Ogenblik en Eeuwigheid verkennen violist Pieter van Loenen, pianist Tobias Borsboom en filosoof en schrijfster Joke Hermsen het begrip tijd. Hermsen vertelt en filosofeert en Van Loenen en Borsboom spelen werken van onder anderen Brahms, Beethoven, Ravel en Chopin voor een tijdloze ervaring.

Joke Hermsen
Joke Hermsen brak in 2004 door bij het grote publiek met de roman De profielschets, een satirische vertelling over de academische filosofische kringen. Eind 2020 verscheen Ogenblik & Eeuwigheid. Meer tijd voor de kunst, waarin haar beste essays over kunst en literatuur gebundeld zijn. Ze staat er om bekend al improviserend op het podium te staan, varend op haar brede kennis van kunst, cultuur en filosofie.

Pieter van Loenen en Tobias Borsboom
Violist Pieter van Loenen en pianist Tobias Borsboom behoren tot de jongere generatie succesvolle Nederlandse musici. Van Loenen won in 2018 de Dutch Classical Talent Publieksprijs en Tobias Borsboom won de Dutch Classical Talent Award in 2015. Hun gezamenlijke debuut-cd The Silence Between was volgens OpusKlassiek ‘ronduit betoverend’.