Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
dinsdag 19 juni 2018

John Moreland

Amerikaanse rauwe singer-songwriter

geweest
zaal open
19:15
aanvang
20:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

Rang 1
€ 25,25
Rang 2
€ 22,25

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support act
John Calvin Abney
locatie
dinsdag 19 juni 2018

John Moreland

Amerikaanse rauwe singer-songwriter

geweest

Bij dit concert zijn alleen vaste zitplaatsen.

De Amerikaanse singer-songwriter John Moreland maakt rauwe, eerlijke americana in de stijl van Steve Earle en Townes van Zandt, maar met zijn rasperige stemgeluid klinkt hij soms ook als Tom Waits of Bruce Springsteen tijdens diens Nebraska-periode. Lange tijd was hij bubbling under in het volle singer-songwritercircuit, maar een optreden in de talkshow van Stephen Colbert en het gebruik van drie van zijn nummers in de serie Sons Of Anarchy hebben hem in de spotlights geplaatst – precies de plek waar deze letterlijk en figuurlijke grote man thuishoort. Vorig jaar bracht hij ons de donkere maar schitterende countryfolk plaat 'High On Tulsa Heat', de opvolger daarvan, zijn zevende album Big Bad Luv, zag onlangs al het licht.

John Calvin Abney
De uit Oklahoma afkomstige John Calvin Abney is er eentje om in de gaten te houden. Met een schijnbaar oneindige lijst aan instrumenten in zijn repertoire, maakt de jonge singer-songwriter moderne rootspop in de stijl van Josh Ritter. De laatste plaat stamt alweer uit 2016, maar derde album Coyote staat gepland voor mei!

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Zie ook

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

za 1 jun 2019

Mary Black

Keltische folkzangeres