zondag 10 januari 2021

Livestream: John Engels Quartet playing the Music of Chet Baker

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest
16:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

John Engels drums
Jan van Duikeren trompet
Karel Boehlee piano
Thomas Pol bas

zondag 10 januari 2021

Livestream: John Engels Quartet playing the Music of Chet Baker

Sunday Afternoon Jazz Livestream

geweest

Je kunt dit concert vanaf 16:00 bekijken via een livestream op deze paginaOm deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Dit concert is onderdeel van de serie Sunday Afternoon Jazz Livestreams

John Engels Quartet Playing the Music of Chet Baker
De loopbaan van slagwerker John Engels beslaat al bijna zeventig jaar. De swingendste jazzdrummer van Nederland stond met uiteenlopende grootheden uit verschillende generaties op het podium. Een van hen was de befaamde zanger en trompettist Chet Baker. In 1984 speelden ze hun eerste concert samen in het Concertgebouw waarna Baker de Nederlandse slagwerker tweemaal uitnodigde voor een tournee in Japan – volgens Engels absolute hoogtepunten in zijn carrière. Met dit concert blikt de drummer terug op het repertoire uit deze periode.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan er helaas geen publiek aanwezig zijn in de zaal. Er is een mail met meer informatie gestuurd naar de kaartkopers.

Foto: Reinout Bos