Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

John Blek

Nick Drake achtige liedjes met virtuoos fingerpicking gitaar!

incl. servicekosten

Bij dit concert zijn alleen zitplaatsen, er is vrije stoelkeuze.

Bloedmooie zang, breekbare liedjes, bij vlagen virtuoos fingerpicking gitaarspel en poëtische teksten. Dit zijn de ingrediënten waarmee de Ierse John Blek, met Nick Drake als grote inspiratiebron, de wereld aan het veroveren is. Zijn album Thistle & Thorn uit 2018 bereikte de eerste plaats in de Ierse independent charts, hij kreeg er dan ook een IMRO onderscheiding voor. En nu is er dan On Ether and Air, de laatste plaat in Blek’s vierluik Catharsis Project, met misschien wel het mooiste werk dat hij ooit schreef. Naast vaste krachten Davie Ryan en Brian Casey spelen ook Kit Downes, Kris Drever en Cheyenne Mize erop mee. John Blek is een natuurtalent, een meesterlijke verteller en een verbluffend goede gitarist.

Dit is het verplaatste concert van dinsdag 7 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

 

Zie ook

JW Roy

Vaderlandse americana held brengt nieuw album

Malford Milligan

Soulvolle roots met indrukwekkende stem à la Otis Redding en Al Green