dinsdag 7 december 2021

John Blek

Concert gaat niet door | Nick Drake achtige liedjes met virtuoos fingerpicking gitaar!

geweest

BEKIJK ONS GEHELE ROOTSPROGRAMMA HIER

20:00
zaal open
20:30
aanvang
21:45
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
dinsdag 7 december 2021

John Blek

Concert gaat niet door | Nick Drake achtige liedjes met virtuoos fingerpicking gitaar!

geweest

Vanwege corona kan dit concert niet doorgaan op deze datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om z.s.m. duidelijkheid te verschaffen. Dit kan echter enige tijd duren. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail, hierin staan ook de restitutiemogelijkheden.

Bloedmooie zang, breekbare liedjes, bij vlagen virtuoos fingerpicking gitaarspel en poëtische teksten. Dit zijn de ingrediënten waarmee de Ierse John Blek, met Nick Drake als grote inspiratiebron, de wereld aan het veroveren is. Zijn album Thistle & Thorn uit 2018 bereikte de eerste plaats in de Ierse independent charts, hij kreeg er dan ook een IMRO onderscheiding voor. En nu is er dan On Ether and Air, de laatste plaat in Blek’s vierluik Catharsis Project, met misschien wel het mooiste werk dat hij ooit schreef. Naast vaste krachten Davie Ryan en Brian Casey spelen ook Kit Downes, Kris Drever en Cheyenne Mize erop mee. John Blek is een natuurtalent, een meesterlijke verteller en een verbluffend goede gitarist.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Zie ook

vr 6 mei 2022

David Ramirez

Begenadigd liedjessmit in de lijn van Jason Isbell en Ryan Adams

vr 8 apr 2022

Christopher Paul Stelling

Virtuoze troubadour à la The Tallest Man On Earth