zaterdag 2 juni 2018

JOHAN

Nederlandse gitaarband

geweest
19:30
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Matteo Myderwyk
locatie
zaterdag 2 juni 2018

JOHAN

Nederlandse gitaarband

geweest

Wegens succes is dit concert verplaatst van Pandora naar onze Ronda! Reeds gekochte tickets blijven gewoon geldig. Extra tickets zijn direct beschikbaar! 

De Nederlandse gitaarband Johan is terug na een afwezigheid van 9 jaar! Meteen vanaf hun debuutalbum Johan (1996) draaide de band onder leiding van Jacob de Greeuw mee in de top van de Nederpop. Hun Beatle-esque, perfect gecomponeerde en gezongen gitaarrock sloeg zelfs in het buitenland aan – al in 1997 ging de band op tournee door de VS. Na nog drie klassieke albums (Pergola, THX Johan en 4) was de koek op, maar in 2017 dook De Greeuw weer de studio in met oudgedienden Diets Dijkstra (bas), Jeroen Kleijn (drums) en nieuwe gitarist Robin Berlijn. Het vijfde album verscheen op 13 april!

Na dit concert is er in Ronda een nieuwe editie van Gitaardisco. Toegang is gratis. Dus blijf vooral nog even hangen!

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.