Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 25 april 2020

Joe Buck

Meeslepende countrypop

€ 16,05

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets
19:30
zaal open
20:15
aanvang
Regulier
€ 16,05

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support act
nog niet bekend
locatie
zaterdag 25 april 2020

Joe Buck

Meeslepende countrypop

€ 16,05

incl. servicekosten & garderobe

Bestel tickets

De opdracht om een liedje te pitchen voor de commercial van PLUS Supermarkt betekende voor singer-songwriter Joe Buck een vliegende start van zijn muzikale carrière. Zijn eerste officiële release The Way You Take Time, dat hij schreef met zijn muzikaal partner Simon Leferink, was op het moment dat het op televisie kwam niet meer dan twee coupletten en één refrein, toen de vraag vanuit radio voor een volledige versie ontstond. Het nummer werd massaal aangevraagd bij de radio, werd TopSong op Radio 2 en werd deze zomer een Top 3 airplay-hit met inmiddels ruim vijf miljoen streams op Spotify.

Tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg begon Joe songs te schrijven en dit bleef niet onopgemerkt. Ilse DeLange raakte enthousiast over de liedjes en bood hem een platencontract aan. Na zijn afstuderen in 2017 vertrok hij naar Nashville, waar hij veel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste online single Black uit en ging hij als supportact met Kacey Musgraves op tour door Europa. Daarnaast speelde Joe de afgelopen jaren onder andere in het voorprogramma van Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.

Afgelopen zomer stond Joe Buck als eerste Nederlandse artiest op zowel Country 2 Country (Europa’s grootste Country Music Festival) als CMA Fest, het grootste countryfestival van Amerika. In het najaar bracht hij zijn laatste single You Don’t See Me uit. De single wordt gesteund door de Nederlandse Radio, Spotify en staat in diverse Apple Music playlists in Amerika. De in het najaar nagenoeg uitverkochte The Way You Take Time Tour was Joe’s eerste solotour. In januari 2020 speelt hij met zijn band op Noorderslag en in maart opent hij de Mainstage van de tweede Nederlandse editie van het Country 2 Country festival in Amsterdam.

Vanaf april 2020 reist Joe Buck samen met zijn voltallige band heel Nederland door met zijn White Roses Tour 2020, om de nummers van zijn aankomend debuutalbum te spelen.

Zie ook

vr 13 mrt 2020

Darlyn

Groovy rootspop

do 2 apr 2020

Ilse DeLange

Clubtour met zowel nieuwe muziek als de greatest hits!

do 23 apr 2020

Rob Dekay

Soulvolle countrypop | in De Helling