Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen support
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Jimmy Carr

Terribly Funny tour

Geweest

Voor deze show zijn vaste zitplaatsen beschikbaar.

De populaire Engelse stand-upcomedian Jimmy Carr zet met zijn uiterlijk het publiek meteen op het verkeerde been. Door zijn maatpak en goed verzorgde kapsel ziet hij eruit als een gentleman, maar zijn humor is allesbehalve netjes. Seks, religie, beroemdheden: geen huisje is heilig voor Carr. In hoog tempo vuurt hij anekdotes, grappen en oneliners op de zaal af en van het woord ‘taboe’ heeft hij nog nooit gehoord. Vanavond brengt hij zijn nieuwe show: Terrible Funny. Terrible Funny bevat grappen over allerlei vreselijke dingen. Vreselijke dingen die jou of mensen die je kent en liefhebt kunnen hebben beïnvloed. Maar het zijn maar grappen - het zijn niet de vreselijke dingen. Grappen zijn kleine leugens. Niets meer dan geweldige, grappige, vreugdevolle trucs, opgebouwd uit taal.

Dit is het verplaatste concert van 27 september. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

De show in Utrecht is helemaal uitverkocht! Maar gelukkig speelt Jimmy nog meer shows in het land, klik hier voor meer informatie.