woensdag 10 november 2021

Jett Rebel

The please don’t cancel this tour, tour

€ 30,75

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht
19:00
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
woensdag 10 november 2021

Jett Rebel

The please don’t cancel this tour, tour

€ 30,75

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Deze soloshow is helemaal uitverkocht, maar op donderdag 27 januari 2022 komt Jett Rebel terug voor een show in onze Ronda!

De Nederlandse zanger, multi-instrumentalist en producer Jett Rebel kan eigenlijk alles. Met zijn band laat hij alle festivalweides dansen, maar ook voor een solovoorstelling draait hij zijn hand niet om. Vanavond zie je Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, heel dicht bij zichzelf: een man en zijn muziek. Maar dan wel alle facetten van die muziek – eerlijk en puur, zonder opsmuk. Materiaal is er genoeg, want Jett Rebel bracht alleen al de laatste vijf jaar zes studioalbums uit. Is het rock, pop, funk of alles door elkaar? Verwacht het onverwachte!

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 17 april 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.