menu zoeken
Naar agenda
maandag 3 september 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Jeff Tweedy

Wilco frontman

36,-

Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support
Dylan LeBlanc (solo)
aanvang
20:00
zaal open
19:00
locatie

Bij dit concert zijn vaste zitplaatsen.

Wilco-frontman Jeff Tweedy kan terugkijken op een rijke carrière, en dat is precies wat deze Amerikaanse zanger/gitarist/songschrijver doet op zijn nieuwe soloalbum Together At Last (2017). Met slechts zijn stem en een akoestische gitaar herinterpreteert hij op verrassende wijze zijn eigen werk. Dat zijn natuurlijk veel nummers van het al 24 jaar bestaande Wilco (dat vorig jaar twee keer in Utrecht optrad, waarvan één keer op Le Guess Who? festival) maar ook zijn vroegere band Uncle Tupelo komt langs, evenals de zijprojecten Loose Fur en Golden Smog. Het klinkt allemaal even mooi en indringend – gelukkig werd Together At Last bij verschijning aangekondigd als begin van een serie!

De Amerikaanse singer-songwriter Dylan LeBlanc is de support van dit concert! Hij groeide op in Alabama en kwam al vroeg in aanraking met muziek. Zijn vader was immers sessiemuzikant bij Muscle Shoals Sound Studio en kreeg de soul met de paplepel ingegoten. Verwacht soulvolle songs, met een vleugje country, gedragen door zijn prachtige stemgeluid.

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Wellicht vind je ook interessant

zo 3 feb 2019

Esben and the Witch

Indierockband

di 5 feb 2019

Death Cab For Cutie

Amerikaanse indiepopband

do 16 mei 2019

Pieces of Tomorrow - Bruckner 4

An introduction to symphonic sound

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord