Zaal open
Aanvang
Support act
Dylan LeBlanc (solo)
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Jeff Tweedy

Wilco frontman

Geweest

Bij dit concert zijn vaste zitplaatsen.

Wilco-frontman Jeff Tweedy kan terugkijken op een rijke carrière, en dat is precies wat deze Amerikaanse zanger/gitarist/songschrijver doet op zijn nieuwe soloalbum Together At Last (2017). Met slechts zijn stem en een akoestische gitaar herinterpreteert hij op verrassende wijze zijn eigen werk. Dat zijn natuurlijk veel nummers van het al 24 jaar bestaande Wilco (dat vorig jaar twee keer in Utrecht optrad, waarvan één keer op Le Guess Who? festival) maar ook zijn vroegere band Uncle Tupelo komt langs, evenals de zijprojecten Loose Fur en Golden Smog. Het klinkt allemaal even mooi en indringend – gelukkig werd Together At Last bij verschijning aangekondigd als begin van een serie!

De Amerikaanse singer-songwriter Dylan LeBlanc is de support van dit concert! Hij groeide op in Alabama en kwam al vroeg in aanraking met muziek. Zijn vader was immers sessiemuzikant bij Muscle Shoals Sound Studio en kreeg de soul met de paplepel ingegoten. Verwacht soulvolle songs, met een vleugje country, gedragen door zijn prachtige stemgeluid.

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.