Jazzfilms in de Club: The Ballad of Fred Hersch - TivoliVredenburg
Naar agenda
zondag 29 oktober 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Jazzfilms in de Club: The Ballad of Fred Hersch

0,-

prijzen zijn inclusief servicekosten

programma

The Ballad of Fred Hersch

aanvang
14:00
zaal open
13:30
The Ballad of Fred HerschJazzfilmsClub Nine

Deze filmvertoning is gratis toegankelijk. Hiervoor dient enkel vooraf een (0 euro) ticket besteld te worden. De deuren gaan om 13:30 uur open, de film start om 14:00 uur en is rond 15:30 afgelopen.

Tijdens “Jazzfilms in de Club” worden interessante films of documentaires over jazz vertoond in Club Nine. Deze middag (14:00 uur start) vertonen we de documentaire The Ballad of Fred Hersch. De filmvertoning is eventueel te combineren met het concert van Jeroen van Vliet Moon Trio (16:00 uur start), dat daarna plaatsvindt in Cloud Nine. Hiervoor dient wel een apart concertticket gekocht te worden.

Over The Ballad of Fred Hersch:
Fred Hersch begon in formaties van grootheden als Stan Getz en Joe Henderson, maar boekte sinds de jaren ’80 onder zijn eigen naam groot succes, zowel solo als met zijn trio. Hij moest tijdelijk zijn carrière stop zetten wegens ziekte en belandde in 2008 zelfs voor twee maanden in een coma, maar na een lange revalidatie wist hij zijn pianospel toch weer op te pakken. Deze intieme en aangrijpende documentaire volgt zijn leven als jazzmuzikant, zijn uitdagingen buiten zijn comfortzone en zijn gevecht tegen aids. Fred Hersch is op zaterdag 25 november ook live te zien met zijn trio in TivoliVredenburg.

Wellicht vind je ook interessant

do 18 apr 2019

Club Fluxus - Oerknal!

Musica prisca caput

do 4 apr 2019

Asko|Schönberg speelt Kate Moore

zo 17 mrt 2019

Rembrandt Frerichs & Friends: Oude Muziek Jazzdag

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord