Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
donderdag 21 juni 2018

Jason Isbell and the 400 Unit

The Nashville Sound

geweest
zaal open
19:15
aanvang
20:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Lindi Ortega
locatie
donderdag 21 juni 2018

Jason Isbell and the 400 Unit

The Nashville Sound

geweest

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

De Amerikaanse singer-songwriter Jason Isbell heeft de laatste tien jaar een bloeiende solocarrière opgebouwd met zijn solide mix van countryrock, americana en roots. Niet alleen muzikaal staat Isbell aan de top van het genre, ook tekstueel levert hij continu hoogstaand werk af – weinigen weten zoveel emotie in zo weinig regels te stoppen. Isbell heeft overigens het vak geleerd bij Drive-By Truckers, de countryrockband die hem van 2001 tot 2007 onder hun hoede nam. In 2017 verscheen zijn zesde album The Nashville Sound, waarvan vooral If We Were Vampires een fraai staaltje van zijn kunnen is!

Lindi Ortega
Met een stem die zich laat vergelijken met die van grootheden als Dolly Parton en Emmylou Harris, moet het voor de Canadese country singer-songwriter Lindi Ortega niet moeilijk geweest zijn om haar roeping te vinden. Op de twee nieuw verschenen singles Lovers in Love en The Comeback Kid bewijst ze haar veelzijdigheid: traditionele country tegenover vurige western-rock. Haar vijfde langspeler Liberty is net verschenen!

Bekijk ons volledige roots programma op: www.shelterfromthestorm.nl

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

Zie ook

za 8 jun 2019

Rob de Nijs

Theatershow Niet voor het laatst

do 30 mei 2019

The Como Mamas

Geestdriftige Amerikaans gospeltrio

vr 18 okt 2019

Fischer-Z

Celebrating 40 years of "The Worker"