zaterdag 31 maart 2018

James TW

geweest
19:00
zaal open
19:45
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Callum Beattie
locatie
zaterdag 31 maart 2018

James TW

geweest

De Engelse singer-songwriter James TW is pas twintig jaar, maar maakt opmerkelijk volwassen nummers. Zoals zijn megahit When You Love Someone, een gevoelig nummer dat hij schreef voor een jongetje van wie de ouders gingen scheiden. James TW werd beroemd op eigentijdse wijze: de Canadese singer-songwriter Shawn Mendes ontdekte hem op YouTube, regelde een platendeal bij zijn label Island en nam hem vervolgens mee als voorprogramma op wereldtournee. Zo stonden ze samen ook in Ziggo Dome in Amsterdam afgelopen jaar!

VIP tickets:
Voor dit concert zijn ook VIP-tickets verkrijgbaar. Deze zijn verkrijgbaar via Ticketmaster!

Voor dit concert worden alleen tickets verkocht via TivoliVredenburg en Ticketmaster.nl. Dit houdt in dat wanneer er kaarten verkocht worden via andere websites, dit waarschijnlijk ongeldige kaarten of nepkaarten zijn, deze geven dus geen toegang tot de show. Zie ook http://www.weetwaarjekoopt.nl.

Praktische informatie

De deuren gaan om 19:00 uur open, daarvoor is er geen entree mogelijk. Het concert begint om 19:45 uur en is omstreeks 22:30 uur afgelopen. We verzoeken je zo goed mogelijk de instructies van ons personeel te volgen om een goede inloop te garanderen.

De zaal heeft enkel staanplaatsen, dus er zijn geen vaste plaatsen en je kan zelf een plekje uitzoeken in de zaal. Voor de veiligheid worden er dranghekken geplaatst. TivoliVredenburg schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Voor het zelfstandig bezoeken (zonder begeleiding van een meerderjarige) van dit concert hanteren wij een adviesleeftijd van 14 jaar. Bezoekers onder de 14 jaar mogen wel naar binnen, maar worden geadviseerd samen met meerderjarige het concert te bezoeken. Meer informatie over de zaal is hier te vinden.

Beneden in het pand bevindt zich café Het Gegeven Paard waar ouders tijdens het concert eventueel kunnen verblijven voor een hapje en een drankje. Hier is geen entreebewijs voor nodig. TivoliVredenburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Hoog Catherijne en La Vie.