Jaimi Faulkner - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 27 oktober 2017

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Jaimi Faulkner

14,00

prijzen zijn inclusief servicekosten

support
Stuart Mavis
aanvang
20:00
zaal open
19:00
singer-songwriterbluesrootsclub nine

Jaimi Faulkner is een Australische singer-songwriter met een borstelige stem en een voorliefde voor blues, folk en soul. Eind 2010 liet hij zijn thuisland achter en verhuisde naar Berlijn om in Europa opnieuw te beginnen met een Nederlandse band. En met succes, maar dat was te verwachten, want Faulkners songs zijn sterk, zijn (slide-)gitaarspel is virtuoos en zijn podiumpresentatie is lekker Australisch ontspannen. Op 25 augustus 2017 komt Faulkners nieuwe album Back Road uit, de opvolger van Up All Night (2015). Eerste single Early Morning Coffee Cups gaat al hard op Spotify!

Wil je op de hoogte blijven van blues, roots, americana in TivoliVredenburg, schrijf je dan hier in voor de Rootsmailing die regelmatig verschijnt.

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Wellicht vind je ook interessant

zo 22 apr 2018

Fenne Lily

vr 9 mrt 2018

Kiss All Hipsters

wo 25 apr 2018

Laurence Jones

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord