Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 11 oktober 2017

Jacob Sartorius

geweest
zaal open
18:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Bars and Melody + Bomb Digz
locatie
line-up
Bars & Melody
The Bomb Digz
woensdag 11 oktober 2017

Jacob Sartorius

geweest

De deuren gaan om 18:30 uur open. 

De Amerikaanse popzanger Jacob Sartorius is pas veertien jaar oud, maar nu al een wereldster. Zoals veel artiesten van de nieuwste generatie vergaarde hij roem en fans via sociale media - vooral de playbackfilmpjes die hij vanaf zijn elfde plaatste op Musical.ly deden het goed. Zijn eerste singles Sweatshirt (2016) en Hit Or Miss (2016) haalden de Amerikaanse hitlijst en werden samen bijna 100 miljoen keer bekeken op YouTube. Begin dit jaar verscheen zijn debuut-ep The Last Text. Of hij de nieuwe Justin Bieber is, moeten we nog even afwachten, maar hij is in ieder geval Jacob Sartorius!

VIP tickets:
Voor dit concert zijn ook VIP-tickets verkrijgbaar. Een VIP-ticket dient als upgrade aangeschaft te worden van je concertticket. Zonder concertticket krijg je geen toegang tot de Meet & Greet. VIP-tickets zijn hier verkrijgbaar: 

http://vip-eu.jacobsartorius.com/UPGRADES/14379-utrecht-netherlands-11th-oct

Met een VIP-ticket bestaat uit:
- Een Meet & Greet met Jacob
- Een fotomoment met Jacob
- Een VIP polsbandje

Voor dit concert worden alleen tickets verkocht via TivoliVredenburg en Ticketmaster.nl. Dit houdt in dat wanneer er kaarten verkocht worden via andere websites, dit waarschijnlijk ongeldige kaarten of nepkaarten zijn, deze geven dus geen toegang tot de show. Zie ook http://www.weetwaarjekoopt.nl.

Praktische informatie

De deuren gaan om 18:30 uur open, daarvoor is er geen entree mogelijk. Het concert begint om 19:30 uur en is omstreeks 21:30 uur afgelopen. We verzoeken je zo goed mogelijk de instructies van ons personeel te volgen om een goede inloop te garanderen. Er is een bewaakte garderobe aanwezig (1,50 euro per item).

De zaal heeft enkel staanplaatsen, dus er zijn geen vaste plaatsen en je kan zelf een plekje uitzoeken in de zaal. Voor de veiligheid worden er dranghekken geplaatst. TivoliVredenburg schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Voor het zelfstandig bezoeken (zonder begeleiding van een meerderjarige) van dit concert hanteren wij een adviesleeftijd van 14 jaar. Bezoekers onder de 14 jaar mogen wel naar binnen, maar worden geadviseerd samen met meerderjarige het concert te bezoeken. Meer informatie over de zaal is hier te vinden.

Beneden in het pand bevindt zich café Het Gegeven Paard waar ouders tijdens het concert eventueel kunnen verblijven voor een hapje en een drankje. Hier is geen entreebewijs voor nodig. TivoliVredenburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarages Hoog Catherijne en La Vie

Zie ook

do 19 mrt 2020

Grand Magus

Epische Zweedse heavymetalband

vr 29 nov 2019

The Bluebirds

Eigentijdse countrypop en americana | in De Helling

zo 24 nov 2019

Hania Rani

Indrukwekkende neoklassieke pianomuziek