Programma

Klassieke en moderne gitaarmuziek

Uitvoerenden

Izhar Elias barokgitaar, klassieke gitaar
Florian Magnus Maier compositie, elektrische gitaar
Kenzo Kusuda dans
Paul en Menno de Nooijer videokunst
Cocky Eek decorontwerp
Thomas Niehof techniek

Locatie
Hertz

Izhar Elias en Florian Magnus Maier

Moving Guitars

Geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus vindt dit concert ongeplaceerd plaats op twee tijdstippen: 14.00 en 16.00 uur. Bezoekers worden per email geïnformeerd op welke tijdstip ze zijn ingedeeld.

In twee eenvoudige woorden vertelt de titel Moving Guitars waar dit concert om draait. Klassieke en moderne gitaarmuziek worden samengebracht in een prikkelende voorstelling waarin het publiek de ogen niet van het toneel kan houden. Het verbindende element is de dans. Tegen een opblaasbaar, bewegend decor combineert danser Kenzo Kusuda oud met nieuw, verfijnd met ruig, akoestisch met elektrisch, verleden met toekomst. De kunstige videoprojecties brengen de muziek kleurig en levendig in beeld.

Lees hier de toelichting bij dit bijzondere concert, geschreven door Paul Janssen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg 
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.