woensdag 11 augustus 2021

Iris Hond speelt Einaudi

Coronatoegangsbewijs nodig | Eigenzinnige pianiste speelt het werk van haar favoriete componist

geweest
programma

19:15 uur concert:
Deuren open – 18:15 uur
Aanvang – 19:15 uur
Verwachte eindtijd – 20:15 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

21:45 uur concert:
Deuren open – 20:45 uur
Aanvang – 21:45 uur
Verwachte eindtijd – 22:45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
woensdag 11 augustus 2021

Iris Hond speelt Einaudi

Coronatoegangsbewijs nodig | Eigenzinnige pianiste speelt het werk van haar favoriete componist

geweest

Dit concert is naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan verplaatst van Slottuin Zeist naar TivoliVredenburg (in onze Ronda zaal). Vanwege de coronamaatregelen kan dit concert niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Daardoor is dit concert opgesplitst naar twee tijden, er is een mail gestuurd naar ticketkopers met meer informatie en de nieuwe tijden. Daarnaast is voor dit concert nu ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, daarover lees je hieronder meer. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.  

Coronatoegangsbewijs nodig
Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt (er zijn wel zitplaatsen). Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.

Er zijn 2 concerten, een om 19:15 uur en een om 21:45 uur.

Iris Hond speelt werk van haar favoriete componist Ludovico Einaudi! De eigenzinnige pianiste vierde de laatste jaren triomfen met uitverkochte theatertournees en haar album Dear World (2016). Ook was ze de huispianiste in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl. Op deze avond geeft ze een openlucht show met een programma geheel gewijd aan Einaudi. ‘Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel,’ aldus Iris Hond. De zegen van Einaudi heeft ze al: ‘One of the most beautiful performances of my music!’ Op deze unieke locatie in Slottuin Zeist belooft het dan ook een bijzondere show te worden, met Einaudi’s muziek als de perfecte soundtrack voor de zomeravond!

Dit is het verplaatste concert van 11 augustus. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.