dinsdag 11 augustus 2020

Iris Hond speelt Einaudi

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

BEKIJK HIER ALLE SLOTTUIN CONCERTEN!

19:30
zaal open
20:30
aanvang
support act
geen support
locatie
dinsdag 11 augustus 2020

Iris Hond speelt Einaudi

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Iris Hond speelt werk van haar favoriete componist Ludovico Einaudi! De eigenzinnige pianiste vierde de laatste jaren triomfen met uitverkochte theatertournees en haar album Dear World (2016). Ook was ze de huispianiste in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl. Op deze avond geeft ze een openlucht show met een programma geheel gewijd aan Einaudi. ‘Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel,’ aldus Iris Hond. De zegen van Einaudi heeft ze al: ‘One of the most beautiful performances of my music!’ Op deze unieke locatie in Slottuin Zeist belooft het dan ook een bijzondere show te worden, met Einaudi’s muziek als de perfecte soundtrack voor de zomeravond!

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Zie ook

Verplaatst
do 30 apr 2020

Wibi Soerjadi

Verplaatst naar 8 januari

za 3 apr 2021

Dominic Seldis - Music, Maestro!

An evening with Dominic Seldis and his Orchestra

do 15 okt 2020

Wim Mertens

Neoklassieke componist viert zijn 40e jaar in het vak