woensdag 22 september 2021

Iris Hond & Kamerata Zuid

Coronatoegangsbewijs nodig | Spelen Einaudi

geweest
19:15
zaal open
20:30
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
woensdag 22 september 2021

Iris Hond & Kamerata Zuid

Coronatoegangsbewijs nodig | Spelen Einaudi

geweest

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papierHeb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Iris Hond speelt werk van haar favoriete componist Ludovico Einaudi! De eigenzinnige pianiste vierde de laatste jaren triomfen met uitverkochte theatertournees en haar album Dear World (2016). Ook was ze de huispianiste in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl. Op deze avond geeft ze een openlucht show met een programma geheel gewijd aan Einaudi. ‘Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel,’ aldus Iris Hond. De zegen van Einaudi heeft ze al: ‘One of the most beautiful performances of my music!’

Strijkorkest Kamerata Zuid
Kamerata Zuid wil stimuleren dat de muziek van nú minstens zo belangrijk is dan de canon van de klassieke muziek. Hoe? Enerzijds door samen te werken met (inter)nationale artiesten en zo een groot publiek te bereiken en te enthousiasmeren voor klassieke muziek. Anderzijds door projecten te ontwikkelen waarbij de artiest van nú samenkomt met de klassiek componist, om zo te komen tot nieuwe muziek: een Concerted New Sound. Dus geen drummer, band en een strijkersbegeleiding als decor maar het orkest als bepaler van een klassieke sound, kleur en ritme. Wat het orkest ook uitvoert: mens én muziek met elkaar verbinden….dat is steeds het eindresultaat!