zondag 29 november 2020

Iris Hond

Home Tour 2020

programma

Concert 1:
Deuren open 15.00 uur
Aanvang 16.00 uur

 

Concert 2:
Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.30 uur

support act
geen support
locatie
zondag 29 november 2020

Iris Hond

Home Tour 2020

Dit concert is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.  

Door de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op zondag 29 november. In eerste instantie stond het gepland op vrijdag 27 maart en werd het eerder verplaatst naar vrijdag 20 november. Het concert is nu verplaatst naar zondag 29 november in een grotere zaal op twee verschillende tijdstippen, zodat de coronamaatregelen in acht genomen kunnen worden. Er vinden dus twee vervangende concerten plaats in onze Grote Zaal op zondag 29 november. Een paar weken voor het concert worden er nieuwe tickets gestuurd naar de ticketkopers met daarop de juiste datum en aanvangstijd van het concert, alsmede een e-mail met meer informatie over de verplaatsing.

De eigenzinnige Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianist van wereldniveau. Haar vorige programma eindigde met het vinden van een thuis en precies daar begint haar nieuwe voorstelling: Home. Dit keer geen soloproject, maar een samenwerking met meerdere muzikanten. Iris is op zoek gegaan naar mensen met een bijzondere thuissituatie – van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt ze naar het podium, zoals altijd ontroerend en inspirerend. Of zoals collega Michael Bublé zegt: ‘I'd like to turn Iris' voice into a blanket and wrap my baby in it’. Welkom thuis!