dinsdag 9 februari 2021

Iris Hond

Wordt verplaatst

Verplaatst
programma

Concert 1
Deuren open 18.00 uur
Aanvang 19.00 uur
Verwachte eindtijd 20.00 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

Concert 2
Deuren open 20.45 uur
Aanvang 21.45 uur
Verwachte eindtijd 22.45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
dinsdag 9 februari 2021

Iris Hond

Wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 9 februari 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

De eigenzinnige Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianist van wereldniveau. Haar vorige programma eindigde met het vinden van een thuis en precies daar begint haar nieuwe voorstelling: Home. Dit keer geen soloproject, maar een samenwerking met meerdere muzikanten. Iris is op zoek gegaan naar mensen met een bijzondere thuissituatie – van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt ze naar het podium, zoals altijd ontroerend en inspirerend. Of zoals collega Michael Bublé zegt: ‘I'd like to turn Iris' voice into a blanket and wrap my baby in it’. Welkom thuis!

Er zijn 2 concerten, een om 19:00 uur en een om 21:45 uur.

Door de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen is dit concert (meerdere keren) verplaatst. In eerste instantie stond het gepland op vrijdag 27 maart 2020 en werd het eerder verplaatst naar vrijdag 20 november 2020 en naar zondag 29 november 2020. Het concert is verplaatst naar dinsdag 9 februari de Grote Zaal op twee verschillende tijdstippen zodat de coronamaatregelen in acht genomen konden worden, maar vanwege de lockdown kan het concert ook op die datum niet plaatsvinden.