vrijdag 5 februari 2021

Insomnio

wordt verplaatst

Verplaatst
19:15
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Vrije plaatskeuze
€ 30,-
€ 24,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

uitvoerenden

Insomnio

programma

Van der Aa Akin (wereldpremière)
Jukke Tiensuu Suuna (wereldpremiere)
Dai Fujikura Double Bass Concerto (Nederlandse première)
Luca Francesconi Islands

locatie
vrijdag 5 februari 2021

Insomnio

wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 9 februari 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Dit concert is bevestigd voordat de huidige coronamaatregelen van kracht gingen. We werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Dit concert wordt afgeschaald, aangepast, verplaatst of afgelast, dit laten we zodra er meer bekend is weten aan ticketkopers. Wanneer we meer weten vind je die informatie ook op deze pagina.

Een muzikale reflectie op het vergevorderde individualisme in de samenleving aan de hand van stukken die hoge eisen stellen aan de solisten. Is dit een moment om te schitteren of een onmogelijke individuele prestatie? Met een viool-celloconcert van Van der Aa, een tromboneconcert van Tiensuu en een concert voor contrabas van Dai Fujikura stelt Insomnio prangende vragen.

Zie ook

za 13 mrt 2021

Pieces of Tomorrow Festival

An introduction to classical music

vr 16 apr 2021

Maya Fridman & Cello Octet Amsterdam

Severade

ma 5 apr 2021

Utrechts Requiem

verhalen over veerkracht ...