Aanvang
Support act
Arie Buursema & Band
Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

INKT

Albumrelease | Combinatie van pop met klassiek en jazz in een symfonisch jasje

Geweest

INKT brengt je het nieuwe Nederlandse levenslied in grote bezetting. De tienkoppige band speelt romantische liedjes over het leven en de liefde die gelijk bij je naar binnen kruipen. Van uptempo folknummers tot melancholische arrangementen. Pop en jazz gemixt in een symfonisch jasje. Indie-klassiek. Ze zijn moeilijk onder één noemer te vangen en dat is precies hun kracht. Begin 2018 dook INKT de grote studio van Kytopia in. Daar namen ze hun gelijknamige debuutalbum in slechts twee dagen integraal live op. Een muzikale meesterproef die getuigt van grote durf, vakmanschap en een compromisloos verlangen naar pure muziekbeleving. INKT is een samenwerking tussen zangeres Frederike Palmen, gitarist Ward Reijmerink en acht jonge, talentvolle musici van verschillende achtergronden. De samenwerking ontstond uit een wederzijdse noodzaak om eigen ervaringen in muziek en tekst te vatten.
INKT is geselecteerd voor het talentontwikkelingstraject van TivoliVredenburg: Rabo Next Stage. Ze worden dit jaar gecoacht door Hanno Tomassen (programmeur bij TivoliVredenburg), Coen Witteveen (Typhoon, Plastik.Soldiers) en Dries Bijlsma (producer).

INKT doet mee met Rabo Next Stage, het coachingstraject van TivoliVredenburg in samenwerking met Rabobank. Heb je de ambitie om serieus werk te maken van een carrière in de muziek? Meld je vóór 22 juni aan!  

Concert afgelopen en dan? Naar huis? Welnee, want elke vrijdag- en zaterdagavond transformeren onze binnenpleinen op vijf- en zeshoog tot het sfeervolle en zomerse Park 6! Dit indoorpark is de perfecte plek om na te praten over het concert en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Park 6 is gratis toegankelijk. Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende programma en de openingstijden.