Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Reguliere kaarten
Regulier
€ 12,50
Gratis kaarten
Gratis ticket
€ 0,-
Solidariteitskaarten
Solidariteitsticket
€ 25,-
Inclusief servicekosten.
Locatie
Grote Zaal

In gesprek met Bernie Sanders

v.a. € 12,50

Uitverkocht

incl. servicekosten

De wereldberoemde Amerikaanse senator Bernie Sanders zegt waar het op staat. Hij houdt de Verenigde Staten en de rest van de wereld een spiegel voor. Waarom accepteren we een economisch systeem dat draait op de uitputting van mens en planeet? Kan dit ook anders?

Op woensdag 11 oktober gaan we in gesprek met Bernie Sanders over alternatieven voor het kapitalistische systeem. Hoe bestrijden we de inkomens- en vermogensongelijkheid? Hoe gaan we de strijd aan tegen klimaatverandering? En hoe beschermen we onze democratie tegen extremisme?

Op deze bijzondere avond in de Grote Zaal gaat Bernie Sanders in gesprek met Frans Timmermans, lijsttrekker voor GroenLinks-PvdA. Ook vertegenwoordigers van Greenpeace en FNV stellen vragen. Maar de avond draait vooral ook om interactie met jou.

Het evenement wordt georganiseerd door Wetenschappelijk Bureau GroenLinks en de Wiardi Beckman Stichting in samenwerking met Bot Uitgevers. Op 7 oktober verschijnt de Nederlandse vertaling van Sanders' nieuwe boek Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme. Via deze link is ook een beperkt aantal gesigneerde boeken te bestellen, op te halen tijdens het evenement. Het evenement past binnen de Gaialezingen-reeks van Wetenschappelijk Bureau GroenLinks.