zondag 7 november 2021

Ilse DeLange

Countrypopster van eigen bodem

19:15
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
nog niet bekend
locatie
zondag 7 november 2021

Ilse DeLange

Countrypopster van eigen bodem

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

Er zijn bij dit concert alleen staanplaatsen.

Een sympathieke uitstraling, ijzersterke songs en een gouden stem – dankzij die kenmerken behoort Ilse DeLange al sinds haar debuutalbum World Of Hurt (1998) tot de top van de Nederlandse muziek. Of ze nu country, rock of pop zingt: de hits blijven maar komen. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse in 2018 haar eerste soloalbum in zes jaar uit.  Daarnaast bracht ze in 2019 Gravel & Dust, opgenomen in Nashville met de legendarische T-Bone Burnett, en in 2020 Changes. Verwacht tijdens deze clubshow dus veel nieuwe muziek, maar natuurlijk ook de greatest hits!

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 6 maart 2020/donderdag 2 april 2020/zondag 6 september 2020/vrijdag 12 februari/vrijdag 17 september. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.