Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

ILFU Book Talk met Raynor Winn

ILFU International Literature Festival Utrecht

Geweest

Raynor Winns Het zoutpad werd onverwacht een wereldwijd succes. Haar debuut over verlies en veerkracht werd lovend ontvangen door recensenten en raakte een gevoelige snaar bij lezers. In het autobiografische Het zoutpad schrijft ze over hoe zij en haar man dakloos raken en haar man ongeneeslijk ziek blijkt te zijn. Daarop besluiten ze om het South West Coast Path te gaan lopen, een tocht van meer dan duizend kilometer langs de zuidkust van Engeland. Het boek werd genomineerd voor diverse prijzen.

Deze middag spreekt Raynor Winn tijdens het ILFU over het succes van haar debuut en over haar nieuwe pas verschenen en al bejubelde boek De wilde stilte (Uitgeverij Balans). Ze beschrijft hoe het haar en haar man Moth verder is vergaan. De terugkeer naar een normaal bestaan blijft moeilijk – totdat een gebaar van iemand die hun verhaal heeft gelezen alles anders maakt. Winn en haar man krijgen de kans nieuw leven te blazen in een oude boerderij diep in de heuvels van Cornwall. Het wordt het nieuwe pad dat zij volgen.

Winn wordt geïnterviewd door presentator Twan Huys. Cabaretier Micha Wertheim verzorgt een laudatio.

Kijk voor het volledige festivalprogramma van het ILFU op www.ilfu.com. Een overzicht van de ILFU evenementen in TivoliVredenburg vind je hier.

KAARTVERKOOP ZAALKAARTEN EN LIVESTREAM

Door de aangepaste coronamaatregelen die de Engelse overheid afgelopen week aankondigde, heeft Raynor Winn tot haar grote spijt moeten besluiten om niet naar Nederland af te reizen. Zij heeft aangegeven graag online aanwezig te zijn bij de ILFU Book Talk in TivoliVredenburg en we zijn blij dat het programma daarmee door kan gaan. Twan Huys zal haar vanuit de zaal via een livestream interviewen en Micha Wertheim spreekt voorafgaand aan het interview de laudatio uit. Beiden zijn fervent wandelaar en zullen spreken met Raynor Winn over het enorme succes van haar boeken en haar indrukwekkende verhaal over verlies en veerkracht. Er is een e-mail met meer informatie over deze wijziging verstuurd naar de ticketkopers.

De zaalkaarten voor dit evenement zijn op dit moment uitverkocht. Voor de livestream kun je je kaarten kopen via de link van GUTS: je kunt zelf kiezen voor een tarief (3,- t/m 17,50). Ook kun je bij je livestream-kaartje de ILFU festivalbundel ‘Buiten is het niet bij te houden’ bestellen.Het systeem werkt eenvoudig: je meldt je aan met je mobiele nummer, koopt een kaartje en krijgt daarna een bevestiging per mail voor de livestream. Op de dag van het evenement log je in met behulp van je telefoonnummer en de sms-code die je ontvangt en kies je de livestream door erop te klikken. Zo kun je thuis op je mobiel of laptop naar het programma kijken of dit casten naar je tv.

TICKETS

International Literature Festival Utrecht

Bekijk hier een overzicht van het ILFU programma in TivoliVredenburg