woensdag 10 februari 2021

Ikarai x Sanne Rambags x V&J Visuals - Murakami

De wereld van schrijver Haruki Murakami, vertaald naar muziek

20:15
zaal open
21:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

Vrije plaatskeuze
€ 17,-
€ 13,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Sanne Rambags vocals
Julian Schneemann piano
Jeroen Batterink drums
Tessel Hersbach viool
Yanna Pelser altviool
Bence Huszar cello
Camiel Jansen contrabas
Bas ten Berge visuals

locatie
woensdag 10 februari 2021

Ikarai x Sanne Rambags x V&J Visuals - Murakami

De wereld van schrijver Haruki Murakami, vertaald naar muziek

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 5 november 2020 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Murakami
Na het project MUHAMMAD waarin Ikarai een andere kijk gaf op de bokssport, komt het zeskoppige ensemble terug met een nieuw project en speciale gasten. Samen met vocaliste Sanne Rambags (winnares Edison 2019) en visual artist V&J geeft het ensemble Ikarai een muzikale draai aan het legendarische verhaal van de Japanse schrijver Haruki Murakami. Improvisatie, compositie en vertelling smelten samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving: de wereld van een schrijver, vertaald naar muziek.

Vissen die uit de lucht vallen, pratende katten, filosoferende prostituees, plekken waar tijd niet bestaat en gedachten die waarheid worden. Op basis van teksten van schrijver Frank Siera speelt Ikarai muziek die de magie van Murakami vat in een filmische combinatie tussen klassiek en jazz.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!