woensdag 10 februari 2021

Ikarai x Sanne Rambags x V&J Visuals - Murakami

Wordt verplaatst

Verplaatst
20:15
zaal open
21:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Sanne Rambags vocals
Julian Schneemann piano
Jeroen Batterink drums
Tessel Hersbach viool
Yanna Pelser altviool
Bence Huszar cello
Camiel Jansen contrabas
Bas ten Berge visuals

locatie
woensdag 10 februari 2021

Ikarai x Sanne Rambags x V&J Visuals - Murakami

Wordt verplaatst

Verplaatst

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van 5 november 2020 naar de bovenstaande datum. Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 2 maart 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier

Murakami
Na het project MUHAMMAD waarin Ikarai een andere kijk gaf op de bokssport, komt het zeskoppige ensemble terug met een nieuw project en speciale gasten. Samen met vocaliste Sanne Rambags (winnares Edison 2019) en visual artist V&J geeft het ensemble Ikarai een muzikale draai aan het legendarische verhaal van de Japanse schrijver Haruki Murakami. Improvisatie, compositie en vertelling smelten samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving: de wereld van een schrijver, vertaald naar muziek.

Vissen die uit de lucht vallen, pratende katten, filosoferende prostituees, plekken waar tijd niet bestaat en gedachten die waarheid worden. Op basis van teksten van schrijver Frank Siera speelt Ikarai muziek die de magie van Murakami vat in een filmische combinatie tussen klassiek en jazz.