Naar agenda
woensdag 14 februari 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

I Feel Love

Vier Valentijn in TivoliVredenburg

vanaf 12,50
aanvang
20:15
eindtijd
23:30
Rang 1
€ 12,50
€ 10,-

deze prijzen zijn inclusief servicekosten

pandoracloud nineliefdevalentijntalksquizdansmuziekchocoladefontein

I Feel Love is de ideale avond uit op Valentijnsdag: voor iedereen die liefde voelt. Breng je liefdeskennis op peil tijdens een van de talks over de wetenschap achter de liefde: met o.a. de nieuwste wetenschappelijke inzichten over de liefde of in een live Q&A met relatietherapeuten waar relatie dillema's aan bod komen.

I Feel Love:

? Talks
? Dansworkshops
? Chocolade fontein
? Liefdesliedjesbingo
? Speeddichter

? Talks ?

 • Liefde In Tijden van Internet
  Jitse Schuurmans (antropoloog aan de Rijksuniversiteit Groningen) vertelt je alles over de invloed van dating apps zoals Tinder, Grindr en Happn op ons liefdesleven.
 • It's The Biology, Stupid!
  Liesbeth Sterck (hoogleraar Ecological Determinants of Behaviour Universiteit Utrecht) vertelt over het nut van de liefde vanuit biologisch perspectief.
 • Hoe word je samen 100?
  Esther Kluwer (hoogleraar duurzame relaties en welzijn aan de Radboud Universiteit in Nijmegen) doet al jarenlang onderzoek naar partnerrelaties en weet als geen ander welke patronen en reacties de basis leggen voor een lang en gelukkig leven… samen met je partner.

?  Q&A met relatietherapeuten ?

Jaloezie, elkaar te weinig aandacht geven, te weinig seks, geld, de schoonouders, niet luisteren… Problemen die in de beste relatie weleens voorkomen. Speciaal voor I Feel Love nodigen we twee relatietherapeuten voor eerste hulp bij een relatiecrisis!

Met:

 • Jean-Pierre van de Ven, relatiepsycholoog en auteur van diverse boeken waaronder ‘Waarom luister je niet?’.  Daarnaast is Jean-Pierre ook regelmatig met columns en adviezen te vinden op de pagina’s van o.a. Psychologie Magazine, Marie Claire en Grazia.
 • Leonie Linssen begeleidt al jaren mensen in ingewikkelde liefdesrelaties waarin geworsteld wordt met vreemdgaan, polyamorie & monogamie en veranderingen in verlangens. Ook schreef ze meerdere boeken over dit thema.

Wellicht vind je ook interessant

zo 23 sep 2018

Young Adult @ ILFU

International Literature Festival Utrecht

wo 19 sep 2018

Humanities Night met Salman Rushdie

Heroes & Villains

zo 14 okt 2018

Publieksrondleiding

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord