donderdag 26 augustus 2021

I Am Oak

Utrechtse indiefolkformatie

20:00
zaal open
20:30
aanvang
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen support
locatie
donderdag 26 augustus 2021

I Am Oak

Utrechtse indiefolkformatie

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is dit concert (meerdere keren) verplaatst. Het concert staat nu gepland op 26 augustus 2021. In eerste instantie stond het gepland op 28 januari 2021 en werd het eerder verplaatst naar 3 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. 

Op basis van de verwachte versoepelingen van de coronamaatregelen kan deze avond doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.

De Utrechtse altfolkformatie I Am Oak is het project van Thijs Kuijken, een artiest die liever verkent dan onthult. Die denkwijze komt ook fraai tot uiting in zijn muziek: slepend van karakter en zich overleverend aan het moment, met Kuijkens stemgeluid aangenaam laverend tussen klank en poëzie. Toen Kuijken afgelopen jaar wegens een zekere pandemie thuiszat, heeft hij van de nood een deugd gemaakt en 50 nummers uit zijn rijke catalogus opnieuw opgenomen. De 25 beste herinterpretaties (en een nieuw nummer) staan op zijn nieuwe album Odd Seeds, dat in december uitkomt!

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.