Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Barok en hedendaagse songs over de liefde van o.a. David Bowie, Tom Waits, Nick Cave, Barbara, Billie Eilish, Nina Hagen, Hildegard Knef, Leonard Cohen en  J.S Bach

Dit concert heeft een pauze 

Uitvoerenden

Holland Baroque
Sven Ratzke zang

Locatie
Grote Zaal

Holland Baroque & Sven Ratzke

Love is Crazy

Geweest

De intieme klanken van Holland Baroque lenen zich uitstekend als begeleiding en omlijsting van een programma rondom love-songs en de naderende kerst. De Duits-Nederlandse Sven Ratzke is niet alleen zanger maar ook entertainer en theaterman. Hij maakte onder meer naam als uitmuntende David Bowie-vertolker.

Love is crazy
Sven Ratzke kruipt met verbluffende souplesse in de huid van chansonniers, barden en singer-songwriters, maar hij ademt ook cabaret, theater en jazzy chansons. Een perfecte match met Holland Baroque, dat instrumenten laat zingen, dansen, huilen en lachen. De vonk slaat over in Love is Crazy, een theatershow waarin Barok versmelt met hedendaagse songs over de liefde. Een beminnelijke combinatie, een nieuw geluid. Tegenpolen die elkaar aantrekken of geliefden die elkaars taal spreken? Musici en performer Ratzke kijken met een licht recalcitrante blik naar alles rond kerst, zonder dat de liefde voor kerst er minder om wordt. Love is crazy.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.